Diensten

Grafischontwerp

Dit betreft bijna alle vormen van grafische vormgeving. Van het ontwerpen van een website of app tot het vormgeven van een poster, flyer, visitekaartje of huisstijl. Pure Designs zal in het ontwerp uw wensen uitdrukken en op die manier het ontwerp laten aansluiten bij het onderwerp of het doel van het ontwerp.

Indien het om een website of webapp ontwerp gaat en u er nog niet precies uit bent wat het doel moet zijn van uw website of webapp, dan helpen we graag bij het ontwerp proces op het gebied van functionaliteit.

Development

Nadat de website of app is ontworpen zal de volgende stap zijn dat deze ontwikkeld moet worden. Hiervoor beschikt Pure Designs over de juiste kennis en dit zal geen enkel probleem zijn. Bij Pure Designs zien we een uitdaging niet als een afschrikking maar juist als de gelegenheid ons ergens in te verdiepen en zo onze kennis te verbreden.

Hosting

Wanneer een website of webapplicatie eenmaal is ontwikkeld wilt u graag bereikbaar zijn. U wilt dat de website of webapplicatie beschikbaar is voor de doelgroep waarvoor deze is ontwikkeld. Hiervoor kan Pure Designs u een degelijk hosting pakket aanbieden wat ervoor zorgt dat u bereikbaar en vindbaar bent op het internet.

Wilt u nu al meer weten over een van deze diensten of wilt u weten wat precies de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.